Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Абетка для директора»: керівникам шкіл Калуша і району розповіли, як забезпечити якість освіти (ФОТО)

Переглядів: 972

18 вересня у залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар для керівників закладів загальної середньої освіти Калущини.

Директор управління Державної служби якості освіти в області Галина Микитюк представила директорам шкіл «Абетку для директора», покликану сприяти побудові системи забезпечення якості освіти у навчальних закладах, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Галина Микитюк наголосила, що цей посібник дає відповідь на запитання, як побудувати внутрішню систему забезпечення якості освіти. Методичні рекомендації підготовлені в рамках проекту «Розроблення системи забезпечення якості для шкільної освіти» за підтримки проекту «Експертна підтримка врядування та економічного розвитку».

На семінарі наголошувалося на важливості розбудови зовнішньої і внутрішньої систем забезпечення якості освіти. Зокрема, поінформовано про результати роботи з розроблення процедури інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти, рекомендацій для шкіл щодо налагодження внутрішньої системи забезпечення якості освіти, критеріїв оцінювання освітніх і управлінських процесів, індикаторів, що їх розкривають та інструментів, що можуть використовуватися, як під час зовнішнього, так і внутрішнього оцінювання.

Особливу увагу приділено питанню запровадження в закладах освіти систематичного самоаналізу та самооцінювання якості освітньої діяльності з метою її постійного удосконалення та підвищення якості освіти.

Ознайомитися з «Абеткою для директора» можна на офіційному веб-сайті Державної служби якості освіти України за посиланням: https://bit.ly/2Mquqwe

Схожі матеріали за тегами: Калущина директори семінар

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: