Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Kalush Orchestra продав кубок «Євробачення» за 900 тисяч доларів

Переглядів: 520

Вчора, 29 травня, гурт Kalush Orchestra, який переміг на «Євробаченні-20222», продав свій кубок на аукціоні за 900 тисяч доларів. Ці кошти будуть витрачені на потреби Збройних сил України, зокрема підуть на комплекс безпілотників PD-2 для української армії.

Придбав кришталевий мікрофон представник криптовалютної біржі WhiteBIT, який зробив найбільшу крипто-ставку, інформує «Калуш ФМ».

«Друзі, ви неймовірні! Ми вдячні кожному з вас, хто донатив кошти на цей аукціон, і особливо вдячні команді Whitebit, які викупили кубок за 900 000$ та з цього моменту стають правовласниками нашого кубку. Підпишіться на них, вони справді цього заслужили. Слава Україні! Слава ЗСУ», – написав на офіційній сторінці гурт «Kalush».

Окрім кубку, в аукціоні розіграли рожеву панаму, в якій Олег Псюк виступав на сцені Євробачення в Турині. За можливість виграти капелюх учасники аукціону надонатили 11 мільйонів гривень, які теж підуть на допомогу армії. 

Додамо, що посередником в організації аукціону виступив Сергій Притула. Саме із шоуменом та волонтером Сергієм Притулою гурт Kalush Orchestra уклав угоду про співпрацю на благо країни. Відомо, що у Притули є свій благодійний фонд, який є одним з найпотужніших в Україні та забезпечує найбільші потреби ЗСУ.

 

Схожі матеріали за тегами: Kalush Orchestra Євробачення кубок аукціон

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: