Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська церква Святого Архистратига Михаїла допомагає Збройним Силам України і переселенцям (ФОТО)

Переглядів: 502

У цей непростий час, сповнений труднощів та викликів, значна кількість парафій Івано-Франківської Архієпархії активно долучається до волонтерської діяльності. Однією з таких парафій є 100-літній храм Святого Архистратига Михаїла в Калуші.

Церква Святого Архистратига Михаїла від самого початку війни допомагає Збройним Силам України. Настоятель храму о.Іван Бігун розповідає, що спільно з капеланом о. Василем Бігуном, о. Олександром Марковим та парафіянами храму завдяки пожертвам придбали на потреби армії позашляховик, бронежилети, медикаменти та багато необхідного для військовослужбовців, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

Крім благодійної діяльності для військових, парафія не забуває і про переселенців та бідних: щодня забезпечує їх харчуванням і всіляко сприяє, щоб кожен потребуючий не залишився без допомоги.

Священнослужителі щиро дякують всім парафіянам та жертводавцям, які різними способами допомагають переселенцям та підтримують їх. 

«Висловлюємо теплі слова вдячності згромадженню українців міста Гіжицько, яке знаходиться у Польщі, а також його уряду за інтенсивну гуманітарну допомогу, в яку входять генератори, бензопили, болгарки, харчові продукти та інше. Все це парафія передала на передову, у гарячі точки лінії фронту, нашим захисникам, які відчайдушно та завзято борються за перемогу України у цій несправедливій війні. Зокрема, матеріальну допомогу було відправлено у Київ, Білу Церкву та Харків», – зазначають у парафії.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: