Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуським перевізникам презентували тип автобуса, який мав би здійснювати пасажирські перевезення (ФОТО)

Переглядів: 1440

Днями в Калуші компанія «УкрЄвроМаз» презентувала автобус МАЗ 206, який мав би здійснювати пасажирські перевезення.

Даний автобус каркасного типу і відноситься до  транспортний засобів середнього класу, в якому є 27 сидячих місць і 40 стоячих місць, а також наявний пандус для колясок. Його ціна залежить від комплектації, вартість саме цього - 82 тисячі євро. 

Як зазначив Вадим Кондрат, представник компанії «УкрЄвроМАЗ» -  офіційного дилера компанії МАЗ в Україні, автобус показують у більшості міст, де є громадський транспорт.

На презентацію, окрім всіх міських перевізників, запросили і перевізників, які надають пасажирські транспортні послуги на території Калуського району.

Як повідомляє управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, цей захід є актуальним на даний час, оскільки у травні 2019 року відбудеться  конкурс з перевезення пасажирів на більшості міських автобусних маршрутах загального користування, і перевізникам продемонстували, якого типу автобуси в майбутньому мали б курсувати Калушем.

Додамо, що наразі у Калуші автобус, пристосований для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, закупив лише один перевізник. Він обслуговує маршрут №2 «Карпатська кераміка – Хотінь».

Загалом перевізникам, які будуть брати участь в конкурсі, необхідно забезпечити до 31 грудня 2019 року 35 відсотків автобусів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення,

Схожі матеріали за тегами: Калуш перевізники автобус презентація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: