Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський важкоатлет Володимир Щавінський здобув дві медалі чемпіонату України серед юніорів

Переглядів: 357

У Чернігові, де проходить чемпіонат України серед юніорів до 20 років та Всеукраїнський відкритий турнір на призи олімпійської чемпіонки Наталії Скакун з важкої атлетики, вчора за нагороди змагалися спортсмени вагової категорії до 73 кг.

Калуш у цій категорії представляв вихованець тренера-викладача відділення важкої атлетики ДЮСШ «Сокіл» Ігоря Стечака 19-річний мешканець села Копанки, майстер спорту України Володимир Щавінський, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Наш земляк із шести спроб у двох вправах «ривок» і «поштовх» п’ять виконав результативно і набрав у сумі двоборства 268 кг, покращивши на 4 кг своє попереднє досягнення в Кубку України з важкої атлетики серед дорослих, на якому виступав у Луцьку на початку березня цього року й посів п’яте місце. На чернігівському помості перевершити досягнення Володимира Щавінського вдалося тільки двом атлетам – Максимові Демчишину зі Здолбунова Рівненської області (290 кг) та Маркові Лєванзову з Луганської області (269 кг).

Крім того, вихованець Ігоря Стечака був нагороджений малою бронзовою медаллю чемпіонату України U20 за третє місце, яке посів у вправі «поштовх», осиливши штангу вагою 150 кг.

 

Схожі матеріали за тегами: Щавінський важкоатлет перемоги

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: