Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Керівник фірми привласнив понад 2,6 млн грн під час ремонту дороги на Калущині

Переглядів: 484

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства керівник суб’єкта господарювання під час виконання ремонту дорожнього покриття в Калуському районі завищив вартість робіт та матеріалів. Зловживаючи службовим становищем, він вніс завідомо неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт, що призвело до збитків державі на понад 2,6 млн грн, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина ремонт дороги привласнення коштів

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: