Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Комплекс на місці «Відродження» має стати родзинкою Калуша – Вячеслав Кредісов

Переглядів: 2107

Співвласник ТОВ «Акваторія-Калуш» Вячеслав Кредісов на підсумковій конференції щодо діяльності у 2019 році цього спортивно-оздоровчого комплексу окреслив кількома штрихами і проєкт будівництва на місці колишнього кінотеатру «Відродження» торгово-розважально-житлового комплексу.

За його словами, цьогоріч ТОВ «Відродження-2011» розробило і подало на затвердження детальний план території, в обробці зараз і пропозиції, які озвучили на громадських слуханнях. Також подана на затвердження стратегічна екологічна оцінка даного проєкту та розроблений проєкт геологічної  оцінки грунтів.

Ми розуміємо історичну важливість центральної площі міста і тому прислухаємося до громади та враховуємо конструктивні зауваження, –  зазначив інвестор. – Хочемо зреалізувати гарний проєкт, який би став родзинкою Калуша, при цьому сумістивши комерційні, офісні, житлові приміщення, кінозали, відпочинкову зону, паркінг.

Координатор проєкту Богдана Галайда також повідомила, що вони розпочали співпрацю з ініціативною групою львівських архітекторів, вихідців з Калуша, які хочуть долучитися до цього проєкту. 25 грудня у Львові відбулася перша ділова зустріч, де обговорили, які саме простори тут будуть: кілька кінозалів, громадський простір, дитячі локація й ін. Вдалося також намалювати дорожню карту в реалізації цієї ідеї.

У планах власників «Відродження-2011» і розширення території за рахунок будівлі «Асторії», оскільки цілісна зона для майбутнього проєкту підходить більше. Наразі з цього приводу ведуться перемовини.

На завершення Вячеслав Кредісов наголосив:

– Проєкт, який ми презентували на останніх громадських слуханнях, не є кінцевим варіантом, він у процесі змін. Тому будь-хто може долучитися і висловити своє бачення. Ми відкриті до співпраці. Вважаємо, що майбутній комплекс має бути прийнятний і для потреб міста, і для бізнесу.

 

 

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Кредісов Відродження комплекс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: