Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Мешканці вулиці Винниченка записали відеозвернення до приватної підприємиці, яка таки планує облаштувати МАФи

Переглядів: 348

У соціальній мережі «Фейсбук» розмістили відеозвернення мешканців будинків на вулиці Винниченка до приватної підприємиці Мандрик Зоряни Мирославівни, яка хоче розмістити дві групи тимчасових споруд орієнтовною загальною площею 132,8 кв. м кожна (загалом виходить 10 павільйонів на 265,6 кв. м) терміном на три роки на вулиці Винниченка в продовження вже існуючої тут лінії тимчасових споруд.

Нагадаємо, що на початку жовтня  Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив позов Зоряни Мандрик до Калуської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення щодо заборони розміщення груп тимчасових споруд, з посиланням на «Нафтохімік Калуш» повідомляє «Калуш ФМ». На даний момент відомо, що міська рада подала апеляцію, але коли вона буде розглянута невідомо.

У відеозверненні зазначають, що саму підприємицю ніхто не бачив і не знає, на зустрічі з мешканцями прилеглих будинків вона особисто не приходить, а завжди присутній її офіційний представник – адвокат. 

Мешканці наголошують на тому, що розміщення споруд буде відбуватися на зеленій зоні, що є неправильним, і просять відмовитися від цієї ідеї:

«Я не хочу бачити з вікна своєї квартири тюремну стіну (…) Залиште цю ідею».

Також мешканці нагадують, що вулиця Винниченка є однією з центральних в нашому місті:

«Наше місто не вимірюється чиїмись інтересами, чиїмись приписами, чиїмись рішеннями. Наше місто має свою історію. І добре, аби наші нащадки мали світле майбутнє на вільній, зеленій і барвистій землі. Винниченка, 1, – це центральна вулиця міста Калуша. І Винниченка, 1, – не базар!».

 

Відеозвернення до ПП МАНДРИК ЗОРЯНИ МИРОСЛАВІВНИ Винниченка 1 У кадр не ввійшло: Мене питали:" Хто я така?" Я відповідаю: "Я ніхто для багатьох людей! Проте я людина. А місто без людей не місто". У нашому м. Калуші вже просто досить або досить МАФів, наголос кому як подобається!!!

Posted by Iryna Sulyma on Saturday, November 6, 2021

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш вул Винниченка МАФи звернення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: