Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Очільник обласної поліції провів у Калуші прийом громадян та поспілкувався з владою

Переглядів: 1056

Відповідно до затвердженого графіка прийому громадян у Калуському відділі поліції на прийом до начальника поліцейського відомства області Володимира Голубоша мали можливість прибути й мешканці Рожнятівського та Долинського районів.

Питання громадян, вирішенням яких займаються поліцейські, стосувалися в основному проведення розслідування за окремими фактами злочинів, у тому числі й дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком, врегулювання конфліктної ситуації між односельцями тощо. На прийом до начальника звернулися і працівники Калуського відділу поліції зі службовими питаннями, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

 Також поспілкувався Володимир Голубош і з представниками місцевих громадських організацій та влади. Зокрема, з місьеким головою Калуша, в.о. голови райдержадміністрації, головою районної ради та виконувачем обов'язки прокурора району.

У розмові йшлося про стан оперативної обстановки, співпрацю органів місцевого самоврядування з поліцією, обговорили і проблемні питання, а також питання взаємодії між правоохоронними органами на районному рівні.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліція прийом громадян

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: