Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші розпочалися передвеликодні толоки

Переглядів: 1019

Міський голова Калуша 21 березня видав розпорядження про проведення в місті заходів з благоустрою територій до Великодніх свят та щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Мешканців міста, керівників установ, організацій та підприємств усіх форм власності просять впорядкувати власні та прилеглі території, пофарбувати огорожі, двері, почистити фасади будинків від оголошень та афіш.

Окрім того, управління житлово-комунального господарства міської ради зобов’язали організувати впродовж квітня загальноміську толоку «Зробимо разом своє місто затишним» та «День довкілля 2018» із залученням широких верств населення, громадськості, учнівської та студентської молоді.

Коли саме будуть проведені загальноміські толоки, наразі невідомо.

За словами заступника начальника УЖКГ Тараса Фіцака, у зв’язку з несприятливими погодніми умовами з датою загальної толоки ще не визначилися. Ймовірно, це стане відомо наступного тижня. Проте у місті щодня проходять локальні толоки. Різні установи, організації і навчальні заклади прибирають території, які за ними закріплені відповідно до плану заходів з благоустрою територій. Управління житлово-комунального господарства допомагає їм технікою і відповідним інвентарем.

За додатковою інформацією з приводу заходів з благоустрою можна звертатись в УЖКГ Калуської міської ради: вул. Євшана, 9, ІІІ поверх, каб. 316, тел. 6-29-68.

Схожі матеріали за тегами: Калуш передвеликодні толоки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: