Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші син до смерті побив батька (ФОТО)

Переглядів: 1376

Вчора, 13 червня, до Калуського відділу поліції звернулась місцева жителька, яка повідомила, що вона виявили мертвим свого брата у його будинку.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що 12 червня близько 22:00 30-річний син разом з 56-річним батьком у власному будинку розпивали алкогольні напої. Відтак між ними виник конфлікт, під час якого син наніс батькові ряд ударів руками в голову, груди та тулуб. Внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень батько помер, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

На підставі зібраних доказів причетності до злочину слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває слідство.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш побиття син батько

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: