Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші тривають поточні ремонти доріг. На Загір’ї їх вже завершили (ФОТО)

Переглядів: 1560

У Калуші розпочали ремонтувати дороги. Поточні ремонти доріг на підставі укладених із УЖКГ Калуської міської ради договорів здійснюють три фірми, дві з яких – калуські.

Як повідомив «Калуш ФМ» заступник начальника УЖКГ Калуської міськради Тарас Фіцак, у міському бюджеті на поточний ремонт доріг цьогоріч передбачили 12 млн гривень. УЖКГ оголосило на ці роботи 5 тендерів. Один з них на поточний ремонт холодним асфальтом не відбувся, а по чотирьох визначили переможців.

Так, поточний ремонт міжквартальних проїздів здійснюватиме ПП «Пімет». Фірма погодилася виконати ремонт 5300 кв. м за 2 млн 620 тис. гривень, а попередньо на ці роботи у бюджеті передбачалося 3 млн 200 тис. гривень. Відповідно працівники фірми проведуть ямковий ремонт міжквартальних проїздів у висотній забудові міста.

Також з ПП «Пімет» підписаний договір на поточний ремонт доріг старостинських округів на суму 1 млн 699 тис. 800 гривень (передбачалося 2 млн 500 тис. гривень). Йдеться про ремонти доріг у селах Калуської ОТГ.

За словами Тараса Фіцака, наразі фірма виконала передбачені роботи у селах Мостище, Вістова, Середній Бабин, Студінка та Кропивник. Невдовзі ремонтуватимуть дороги у Сівці-Калуській. Перелік доріг для ремонту визначали зі старостами громад.

Договір на поточні ремонти доріг струменевим методом на 1 млн 860 тис. гривень уклали з ТзОВ «Карпат-Буд» (передбачали 2 млн 700 тис. гривень). Йдеться про забивання на дорогах міста тріщин і дрібних ямок під тиском. Планується охопити 12 672 кв. м.

Також укладений договір на поточний ремонт доріг на 2 млн 559 тис. гривень з ТзОВ «Шляховик-Т» із м. Теребовля (передбачалося 3 млн 200 тис. гривень). Ця фірма ремонтуватиме центральні дороги та проїжджі частини в мікрорайонах міста. Наразі вже зроблений поточний ремонт на «трикутнику» і мості на вул. С. Бандери, а також в мікрорайоні Загір’я: вул. Богуна, Паркова, Шота Руставелі, Гната Мартинця і Сагайдачного.

Тепер тривають ремонтні роботи доріг у мікрорайоні Підгірок та на вул. О. Тихого (біля відділу поліції), відтак буде Хотінь. 

Варто зазначити, що загальна вартість робіт по чотирьох тендерах склала 8 млн 739 тис. гривень. Це означає, що за чотирма договорами економія становить понад 3 млн гривень.

Схожі матеріали за тегами: Калуш дороги ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: