Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші затримали раніше судимого, який побив і пограбував місцевого жителя

Переглядів: 1002

18 травня близько 21 години вечора до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що його побив та пограбував невідомий. Він відібрав мобільний телефон «Nokia» та велосипед.

В ході проведення першочергових розшукових дій правоохоронці через декілька годин затримали нападника. Ним виявився 23-річний калушанин, який в минулому був судимий за скоєння різного роду злочинів, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Встановлено, що коли потерпілий повертався додому, на одній із вулиць Калуша до нього підбіг невідомий і почав конфліктувати. Відтак безпричинно наніс йому удар в голову, заволодів майном та з місця скоєння злочину втік.

Велосипед зловмисник встиг продати, а мобільний телефон правоохоронці вилучили. Після проведення слідчих дій його повернуть потерпілому.

Наразі чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За такий злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Проводиться слідство.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш грабіж

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: