Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській РДА думають про скорочення штатів

Переглядів: 1031

15 квітня голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів провів щотижневу нараду з начальниками управлінь, відділів та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

На нараді йшлося про дотримання трудової і виконавської дисципліни, виконання завдань і протокольних доручень, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Передусім обговорили протокольне доручення районної ради про оптимізацію на 25% установ, які фінансуються з районного бюджету. Мова йде про територіальний центр соціального обслуговування, сфери культури та медицини.

Керівники цих установ зазначили, що підчас утворення об’єднаних територіальних громад відбувається скорочення штатної чисельності. Так, наприклад, штат терцентру скорочено на 32%. 

За словами заступника голови РДА Любомира Білоуса, у сфері культури скорочено штатну чисельність на 20%. Проте ця цифра може зрости після передачі народних домів сільським радам.

Нагадаємо, що на позачерговій сесії Калуської райради пропозицію щодо скорочення підрозділів РДА подав голова районної ради Віктор Гільтайчук. При цьому він поінформував, що штат райради скоротили на 4 одиниці.  

Схожі матеріали за тегами: Калуська РДА скорочення штат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: