Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській школі №9 нарешті облаштували теплі вбиральні (ФОТО)

Переглядів: 1193

Серпень – гаряча пора для працівників освітніх закладів. Завершуються ремонтні роботи, оновлюється освітнє середовище, придбано дидактичні матеріали, комп’ютерну техніку.

У Калуській ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 цього року вдалося вирішити багаторічну проблему: корпус «А» облаштовано внутрішніми 3 теплими туалетними кімнатами (одна з них передбачена для дітей з особливими потребами), які укомплектовані сантехнічним обладнанням, електробойлером, стіни облицьовано плиткою. Окрім того побудовано нові водопроводи та водовідвідні мережі, колодязь для подачі гарячої води з котельні в зимовий період, ревізійний відстійник для каналізаційних стоків.

На поточні ремонти передбачено 298 тисяч гривень, з яких вже освоєно 201 147 грн, зокрема, для забезпечення дотримання вимог пожежної безпеки в корпусі «Б» укомплектовано систему пожежної сигналізації на суму 164 988,86 грн; дерев’яні конструкції горища корпусу «А» оброблені спеціальною пожежнозахисною речовиною на суму 36 153,41 грн.

До нового 2019-2020 навчального року придбано ремонтні матеріали на понад 12 тис. грн. Зроблено дашок в корпусі «Б» на суму 14 749,47 грн; виконано частковий ремонт в усіх кабінетах закладу й коридорах; здійснено  фарбування підлоги, вхідних дверей, пожежної драбини, лакування парт, дверей, лавок; проведено оздоблення панелей кабінету для 1 класу НУШ декоративною шпаклівкою.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш школа №9 ремонт теплі вбиральні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: