Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Верхнянська «Юність» розгромила у Першості області болехівські «Карпати»

Переглядів: 372

9 травня на стадіоні с. Іванкова відбулася Першість області, в якій в поєдинку зійшлися «Юність» Верхня – «Карпати» Болехів.

У День перемоги верхнянці подарували своїм вболівальникам розгромну перемогу, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу ФК «Юність».

Вже перша атака завершилась взяттям воріт: Роман Москалик далеко вкинув аут, а Святослав Шевченко переграв голкіпера гостей. За кілька хвилин відзначився Москалик після прострілу Назара Герина з правого флангу. На 25-ій хвилині 17-ій номер господарів відзначившись вдруге, головою замкнувши навіс Ігоря Долотка. Ще кілька хвилин, і вчетверте м’яч залітає у ворота Болехова, цього разу дубль Шеви (добивання після прострілу швидкого Герина). А на останній хвилині першої половини зустрічі вже сам Назар Герин прекрасним ударом у дальню дев’ятку пробив Шмаля, 5:0 (другий асист від «Доли»).

У другому таймі гості зуміли під завісу матчу провести гол престижу. Після фолу у власній штрафній Гладковського з пенальті відзначився капітан «Карпат» Сосєнков Олег. Чергова розгромна перемога «Юності» і ще один крок до «золота» у обласній першості.

Результат Першості - 5:1 (5:0).

Схожі матеріали за тегами: Юність Верхня перемога Карпати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: