Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Влада Калуської ТГ привітала парафію Святого Андрія Первозванного УГКЦ (ФОТО)

Переглядів: 471

Сьогодні, в переддень святого Андрія Первозванного, влада Калуської ТГ привітала парафіян та настоятеля  УГКЦ Святого Андрія Первозванного отця Миколу Крушеця з прийдешнім святом, адже каплиця була освячена саме  на Андрія – 13 грудня 1998 року.

Калуська громада тішиться, що має такого духовного наставника та щиро дякує за добрі, благочинні справи, які відбуваються з ініціативи отця, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на офіційну сторінку міського голови у Фейсбук.

Саме з благословення Миколи Крушеця  при храмі здійснюється духовне становлення юного покоління у молодіжній організація «Українська молодь – Христові». Спільними зусиллями  молодь готує вистави, організовує табір «Веселі канікули з Богом», де вихователями і волонтерами є УМХ. При храмі діє мирянська спільнота «Матері в молитві». А осередок «Карітасу»  опікується людьми з особливими потребами, проводячи гурткові заняття, тренінги, заходи дозвілля. Насправді добрих справ незліченна кількість…

Сьогодні на місці найстарішої у місті каплиці зводиться новий храм, в якому зможуть знайти духовний прихисток  усі бажаючі. 

В подарунок парафія отримала сертифікат на 10 тисяч гривень.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: