Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

1 місяць 5 днів арешту отримав калушанин, який не сплачував аліментів

Переглядів: 361

Калуська окружна прокуратура підтримала публічне обвинувачення відносно 34-річного жителя Калуського району, який, попри рішення суду, не сплачував аліментів на утримання дитини, інформує «Калуш ФМ».

Чоловік був засуджений вироком Калуського міськрайонного суду від 21 грудня 20021 року за ухилення від сплати аліментів на утримання дитини до покарання у вигляді 120 годин громадських робіт, проте злісно, без поважних причин, ухилявся від їхнього виконання.

Під час судового розгляду, за повідомленням прокуратури, «обвинувачений беззаперечно та у повному обсязі визнав свою вину у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, усвідомив протиправність своїх дій». У зв’язку з цим між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком Калуського міськрайонного суду затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим. Неплатника аліментів визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 389, та призначено покарання – 1 місяць 5 днів арешту.

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд аліменти вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: