Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

28-річний калушанин «Новою поштою» намагався переправити наркотики на Волинь (ФОТО)

Переглядів: 1201

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники управління протидії наркозлочинності спільно з працівниками Калуського відділу поліції затримали 28-річного жителя Калуша.

Як з’ясувалося чоловік намагався надіслати «Новою поштою» у м. Нововолинськ Волинської області 80 таблеток наркотичного засобу «Subutex». За це повинен був отримати близько 20 000 грн, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Завдяки професійним діям працівників поліції було успішно перекрито міжрегіональний канал систематичного постачання наркотичних засобів з Івано-Франківщини у Волинську область.

Підозрюваного правоохоронці затримали в порядку за ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває слідство.

 

 

Схожі матеріали за тегами: наркотики нова пошта

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: