Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Абулаторії чотирьох сіл Калуського району отримали нові автомобілі (ФОТО)

Переглядів: 951

28 травня відбулася передача автомобілів Renault Duster, які призначені для обслуговування та надання медичної допомоги жителям сіл Голинь, Завій, Копанки і Мислів.

У заході взяли участь голова Калуської РДА Жанна Табанець, голова районної ради Віктор Гільтайчук та керівники медичних закладів району, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Під час урочистостей голова райдержадміністрації Жанна Табанець зазначила, що реформа медицини продовжується. Створення районного центру первинної медико-санітраної допомоги не тільки покращило якість медичних послуг, але й матеріально-технічну базу медзакладів первинної ланки. Злагоджена робота влади та лікарів дає хороший результат. Доказом цього є також автомобілі, які сьогодні передали амбулаторіям сіл Голинь, Завій, Копанки і Мислів. Адже це значною мірою полегшить та покращить роботу лікарів.

Автомобілі Renault Duster були закуплені за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

«Ці автомобілі вкрай необхідні для обслуговування пацієнтів у сільській місцевості. Нове авто сучасне, потужне, зручне, має підвищену прохідність. Тож тепер місцеві медпрацівники зможуть за будь-яких погодніх умов оперативно та без перешкод дістатися до кожного жителя за короткий термін, що є дуже важливо, особливо коли йдеться про збереження людського життя», - переконаний голова районної ради Віктор Гільтайчук.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуський район амбулаторії авто

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: