Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Андрій Найда взяв участь у Міжнародній конференції «Децентралізація публічної влади в Україні: здобутки, проблеми та перспективи» (ФОТО)

Переглядів: 256

Очільник громади поділився досвідом роботи щодо особливостей функціонування нашої громади в період воєнного стану в Україні

Калуський міський голова Андрій Найда взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції на тему «Децентралізація публічної влади в Україні: здобутки, проблеми та перспективи», яка проводилася онлайн Львівським національним університетом ім. Івана Франка спільно з Щецинським університетом (Польща), під час якого ділився досвідом роботи щодо особливостей функціонування нашої громади в період воєнного стану в Україні, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

Процес децентралізації здатний забезпечити комфортне та безпечне середовище для проживання людей. Тому обмін досвідом з даного питання є важливим. А аналізуючи сучасний стан, можна побачити не тільки здобутки, а й проблеми та шляхи їх вирішення.
Підсумовуючи результати конференції, Андрій Найда зазначив: «Попри всі складнощі відповідні служби, установи, організації критичної інфраструктури забезпечують життєдіяльність громади на належному рівні. Це свідчить про те, що кожен добре працює на своєму місці. Віримо, ПЕРЕМОГА скоро. А значить, зможемо зреалізувати ще більше цікавих проєктів щодо благоустрою громади та покращення життя наших мешканців».

Схожі матеріали за тегами: Андрій Найда конференція децентралізація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: