Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Біля музею-садиби Франка у Підгірках активісти посадили горіхи (ФОТО)

Переглядів: 1105

Калушани розпочали широкомасштабну акцію з озеленення міста саджанцями волоського горіха та ліщини. І вже 28 квітня біля музею-оселі родини І. Франка висадили два десятки волоських горіхів.

Цією акцією організатори хочуть показати силу малих громад, зокрема, силу Калуської громади, яка може перетворити наше місто із зони екологічного лиха на місто-сад.

До перетворення Калуша у горіхову столицю України запросили долучитися усіх охочих. І люди, які готові інвестувати в свої громади час, досвід, капітал та робочі руки, знайшлися. Два десятки саджанців горіха висаджені.

Додамо, що до акції долучилися і діти. Один з них – Мітя Захаров – посадив горіх на честь  фізика-теоретика Стівена Хокінга. А його однокласник Ростик сказав, що кожна людина в Калуші зможе посадити горіх свого імені. Про таку ініціативу хлопців повідомила одна з координаторів акції Наталія Захарова.

Акції з озеленення міста саджанцями волоського горіха ГО «Інвест» проводитиме і надалі. Взяти у них участь можуть як активні громадські організації, підприємці, так і зацікавлені мешканці міста.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш акція озеленення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: