Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Блокування дороги до промзони завершилося. Учасники акції домовилися про зустріч з владою в найближчі чотири дні

Переглядів: 2337

Жителі Верхнянської ОТГ сьогодні приблизно о 7.40 перекрили дорогу до «КАРПАТНАФТОХІМУ» та інших промислових підприємств міста.

Основна вимога учасників акції полягала в тому, аби влада Івано-Франківщини, обласне управління автомобільних доріг відремонтували дорогу до сіл Верхня, Станькова та до інших сіл їх територіальної громади, повідомляє "Нафтохімік-Калуш".

Попереджувальна акція тривала приблизно півтори години. До пікетувальників за цей час прибули міський голова Ігор Матвійчук, його перший заступник Галина Романко, заступник начальника калуської поліції Ярослав Серман. Був присутній на місці події і голова Верхнянської ОТГ Микола Філіпович, керівники ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ».

До кількох десятків пікетувальників підійшли і водії транспортних засобів, які рухалися своїми авто з Калуша на роботу до промислових підприємств, їх працівники, адже пікетувальники не дозволяли проїхати і службовим автобусам, які доставляють людей на робочі місця.

Така ситуація викликала у водіїв, їх пасажирів, працівників підприємства велике невдоволення, яке вони висловлювали мітенгувальникам. Особлива увага зверталася на те, що виробництва «КАРПАТНАФТОХІМу» працюють безперервно, тому не можна допускати, аби працівники невчасно приходили на роботу. Викликало здивування й те, чому питання ремонту доріг до сіл Верхнянської ОТГ не були належно обговорені з керівництвом району, області та Укравтодору. Адже одних листів, наголошували ті, хто не мав змоги проїхати задля вирішення проблеми, – замало.

Словесна дискусія між учасниками акції, влади та правоохоронцями завершилася компромісним рішенням, що для врегулювання питання ремонту доріг до сіл Верхня, Станькова та інших до вівторка, 24 липня, буде організована зустріч представників Верхнянської громади з одного боку та керівництвом району, області та Укравтодору з іншого. В іншому разі громада ОТГ вдасться до більш тривалих пікетів.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш дорога промзона блокування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: