Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Блокування франківської траси у Вістові завійчани відклали. Ведуть переговори в області

Переглядів: 1214

Блокування франківської траси у Вістові наразі не розпочалось, дорога вільна.

Про це у соцмережі повідомив калуський активіст, учасник АТО Вікто Пазухін.

Водночас він додав, що активістів покликали до обласного центру до голови ОДА Олега Гончарука, наразі пробують вирішити проблему мирним шляхом.

«Частина завійчан в даний час чекає на результат перемовин в селі Вістова, де і заплановано перекриття «артерії нації». Будем сподіватись що Гончарук не такий, як чинуші калуської РДА, і насмілиться вчинити згідно совісті і Закону України, відповідно потреба в проведенні акції відпаде», - йдеться у дописі.

Для тих, хто обурюється незручностями, Віктор Пазухін пояснює, що «громада села Завій пройшла вже усі кола пекла - по владних кабінетах, судах і прокуратурах, і все намарно. Причина в нашій громадянській байдужості - най сусіда хоч вбивають і гвалтують, коби нас не чіпали. Час привернути увагу суспільства і до наглості ділків-пилорамщиків, і до байдужості влади до долі цілого села...».

Як повідомляло «Калуш ФМ», мешканці Завою, перекриваючи у липні дорогу «Івано-Франківськ – Калуш», намагалися привернути увагу влади до вирішення питання стосовно дороги до лісу у своєму населеному пункті.

Як розповідають селяни, у 2000-х роках деревообробний цех, який належав військовому лісгоспу, продали підприємцеві разом із дорогою, яка була збудована ще за Австро-Угорщини. Під час купівлі підприємець згідно з договором взяв на себе зобов’язання відремонтувати іншу дорогу. Проте, як стверджують завійчани, підприємець не виконав ці зобов’язання. Хоча у документі терміни виконання умов договору не вказані.

Оскільки перемовини із чиновниками Калуської РДА, які відбувалися вже кілька разів, нічого не дали, завійчани пообіцяли вдатися до чергового перекриття траси сьогодні.

 

Схожі матеріали за тегами: Вістова траса блокування завійчани

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: