Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Через водія цирку «швидка», яка везла в лікарню немовля, мало не потрапила в ДПТ

Переглядів: 1537

Вчора в Підгірках з вини водія автобуса цирку, який має гастролювати в Калуші, мало не потрапила в дорожньо-транспортну пригоду «швидка», яка терміново доправляла в Калуську ЦРЛ двотижневе немовля.

Про це в мережі «Фейсбук» написав працівник «швидкої», депутат міськради Володимир Павлів.

«Ми, бригада швидкої допомоги, терміново госпіталізуємо дитинку з удушенням материнським молоком, де час іде на секунди. Наш водій веде карету швидкої на максимальній швидкості (приблизно 130-140 км) з проблисковими маячками та сиреною, водії у всьому місті дають безперешкодний проїзд, а цей п.....р клоун виїжджає зі стадіону в Підгірках і ставить автобус поперек дороги. Лише майстерність водія зберегла життя 6 людям  (бригаді швидкої, дитинці та матері і бабусі дитини). А так би був «веселий» в Калуші цирк», - йдеться в дописі Володимира Павліва.

Обурений калушанин закликає містян ігнорувати цирк: «Мені здається, що в цього клоуна трохи замалий і не дуже червоний ніс. Тому при першій же нагоді виправлюся цей недолік. А Вас, шановні земляки, прошу максимально ігнорувати дане дійство або хоча б на вході і виході передавати привіт Клоуну шоферу!»

«Калуш ФМ» Володимир Павлів додав, що такі ситуації у Калуші трапляються не вперше. На щастя, цього разу все обійшлося. Немовляті лікарі вчасно надали допомогу, і воно одужує.

Водій «швидкої» і Володимир Павлів з цього приводу також звернулися із заявою у відділок поліції.

 

 

Схожі матеріали за тегами: ДПТ швидка цирк водій

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: