Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Червона» зона в дії. З 31 серпня у Калуші запроваджують регулярні спецперевезення

Переглядів: 1708

Скористатися транспортом зможуть медики, працівники підприємств, установ та організацій, які забезпечують життєдіяльність міста.

Відповідно до рішення позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС з 31 серпня Калуш віднесений до «червоної» зони, що передбачає припинення роботи громадського транспорту.

У зв’язку з цим на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 28 серпня, вирішили запровадити у Калуші регулярні спеціальні перевезення для забезпечення довозу працівників тих підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які в умовах посиленого карантину повинні продовжувати свою роботу. Зокрема йдеться про охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікацію, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери правопорядку та цивільного захисту, промислове виробництво.

Спеціальні рейси будуть здійснюватися за діючими маршрутами та графіками руху зранку з 06.25 до 10.00, щоб довезти людей на роботу, та з 16.00 до 19.00, щоб привезти з роботи.

Рух автобусів до садово-городніх масивів та «пільгові» рейси до виходу міста з «червоної» зони здійснюватися не будуть.

Відповідно керівники вищевказаних закладів, установ та підприємств повинні надати управлінню економічного розвитку міста Калуської міської ради списки працівників, які потребують довезення спецрейсами, та видати їм пронумеровані посвідчення встановленого зразка. Пред’явлення посвідчень під час посадки в автобус буде підставою для проїзду з 4 вересня.

Зі зразком посвідченьможна ознайомитися за посиланням.

Схожі матеріали за тегами: Калуш червона зона спецперевезення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: