Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Делегація з Калуша взяла участь у міжнародній виставці в Польщі

Переглядів: 1117

У виставковому центрі Ptak Warsaw Expo під Варшавою нещодавно  відбулась  виставка «CHINA HOMELIFE SHOW» та «CHINA MACHINEX», в якій взяла участь і делегація з Івано-Франківщини.

Поїздка була підготовлена відділом з питань  інвестицій та міжнародної інтеграції  управління економічного розвитку міста Калуської міської ради спільно з Торгово-промисловою палатою Івано-Франківської області.

Делегацію від міста очолював начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський. До її складу входили суб’єкти  господарської діяльності міста, зокрема, ПП «Вомонд», «Сако» та інші.

На виставку були запрошені близько 1200 бізнесменів з Китаю та велика кількість трейдерів з країн ЦСЄ: Білорусі, Хорватії, Чехії, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Росії, Румунії, Словаччини, Словенії, України та Угорщини. Також були присутні понад 5000 представників польського бізнесу. Ця виставка є найбільш ефективною платформою для провідних китайських компаній, що прагнуть вести бізнес в Центральній і Східній Європі.

На виставці «China Machinex» були представлені машини для обробки пластику; харчова промисловість і пакувальне обладнання; електрика і нова енергетика; апаратні засоби та електроінструменти текстиль та одяг; меблі; будівельні матеріали; електроніка; освітлення; предмети домашнього вжитку та подарунки й інші товари.

Під час виставки начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський та начальник відділу з питань  інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Олег Кузів презентували  учасникам заходу  інвестиційний потенціал, експортно-імпортні можливості нашого міста та інформували про наявність земельної ділянки для створення  індустріального парку. 

З китайськими колегами також обговорювались питання зовнішньоекономічної діяльності промислових підприємств міста та приватних підприємців, залучення прямих іноземних  інвестицій, сприяння розвитку міжнародної виробничої кооперації. Бізнесмени з Китаю були дещо вражені високим технологічним рівнем наших підприємств, розмаїттям продукції калуських виробників та близькістю до кордонів з ЄС. Багато хто зацікавився запропонованою калушанами ідеєю спільної виробничої кооперації.

 Кошти на організацію поїздки з міського бюджету не залучались.

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: