Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Делегація з Калущини відзначила День Військово-морських сил з моряками в Очакові (ФОТО)

Переглядів: 1080

У День Військово-морських сил України, 1 липня, делегація Калуського району на чолі із головою райдержадміністрації Наталією Бабій побувала на урочистостях з цієї нагоди у військовій частині №2637 у м. Очакові.

Варто зазначити, що Калуський район вже 23 роки  здійснює шефство над військовою частиною ВМС України А2637.  Наразі  це єдина військово-морська база в Україні, яка діє після анексії Криму. Очаківські моряки захищають Україну на теренах Донбасу. Понад 100 осіб отримали статус учасника бойових дій у зоні АТО, повідомляє сайт Калуської РДА.

З нагоди свята представники Калуського району привезли морякам подарунки. Військовослужбовців нагородили подяками голови райдержадміністрації та районної ради і грамотами.

На урочистостях були присутні і діти з Калуського району – учасники шкільної Ліги сміху. Це, зокрема, учні Голинської і Завійської шкіл та Новицького НВК, які тут відпочивали.

Під час свята військовослужбовці  продемонстрували  свої навички та бойову виучку, були задіяні бронетранспортери, пожежні машини та інша техніка.  Учасники шкільної Ліги сміху організували флешмоб. У концертній програмі також були задіяні наші краяни. З піснями та запальними танцями виступив народний аматорський фольклорний колектив «Зорецвіт» із Сівки-Войнилівської.

Схожі матеріали за тегами: Калущина моряки Очаків свято

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: