Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Для харчоблоку їдальні ЗОШ №1 придбали нове обладнання і роблять ремонт

Переглядів: 1820

На сайті Калуської міської ради дали відповідь на петицію щодо антисанітарних умов в їдальні школи №1.

Дану петицію 5 березня зареєстрував Василь Чернюк. Калушани підтримали прохання автора петиції щодо капітального ремонту харчового блоку шкільної їдальні, заміни обладнання та вжиття заходів з усуненню проблем (сторонні предмети в їжі, погане миття посуду, незадовільний стан підлоги і стін й ін.).

У відповіді на петицію зазначається, що за фактами виявлених порушень управління освіти Калуської міської ради застосувало заходи дисциплінарного характеру до адміністрації закладу та відповідальних осіб.

«20 березня розірвано договір про надання послуг з організації харчування з приватним підприємцем Вальнюк Т.В. 13 квітня відбулися конкурсні торги, за результатами яких підписано договір з приватним підприємцем Семеніхіною Л.Ф.», - йдеться у відповіді.

Також вказується, що за час вимушеного закриття закладу на карантин для харчоблоку придбали необхідне технологічне обладнання: шафу жарочну, електричну плиту, електросковороду та м’ясорубку, стіл-мийку трисекційну, 2 водонагрівачі, 3 виробничі столи з нержавіючої сталі, тісторозкатку, 2 укомплектовані марміти для перших та других страв. Провели ремонт системи водозабезпечення.

Планується проведення ремонту системи електричного живлення харчоблоку та приміщень до повного усунення виявлених недоліків. Приватний підприємець також переобладнає овочевий цех та цех для зберігання сипучих продуктів, забезпечить новим посудом та встановить нову сушку для нього.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш школа їдальня ремонт петиція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: