Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Долю незаконно встановленого літнього майданчика біля «Максвелл паба» вирішуватиме адмінкомісія

Переглядів: 1218

І хоча наразі дозволу нема, літній майданчик на вул. Підвальній,4, успішно функціонує.

Минулого тижня «Калуш ФМ» повідомляло про те, що виконком не надав дозволу на спорудження літнього майданчика кафе «Маквелл паб».

Проте майданчик, який розпочали встановлювати ще на початку червня, не маючи на те відповідних дозволів, успішно завершили та облаштували всім необхідним, і орієнтовно з п’ятниці там вже приймають відвідувачів. Тобто все, як у тій байці: «А Васька слухає, та їсть».

Очевидно, основною причиною ненадання дозволу стало те, що власник, встановлюючи майданчик, не дотримався пожежних умов. Як повідомив 20 червня на засіданні виконкому головний архітектор Калуша Роман Кузик, відповідно до вимог пожежників майданчик повинен або прилягати до стіни будівлі, або бути на відстані 10 м. У даному випадку відстань між будівлею і майданчиком 2 м.

Оскільки тимчасова споруда функціонує без дозволу, журналіст «Калуш ФМ» поцікавилася, що збирається робити інспекція з благоустрою, яка 9 червня з цього приводу склала припис з попередженням про усунення порушення.

Як повідомив інспектор з благоустрою громадського формування «Калуська міська варта» Ростислав Зелінський, власнику «Максвелл паба» давали час на усунення порушення. Та оскільки він нічого не зробив, інспектори склали протокол, який направили на розгляд адмінкомісії виконавчого комітету Калуської міськради, головою якої є керуюча справами виконкому Мар’яна-Божена Постоловська. Дату складення протоколу інспектор не уточнив.

27 червня відбулося чергове засідання адміністративної комісії. За словами заступник голови комісії Володимира Климентія, який головував на засіданні, оскільки Мар’яна-Божена Постоловська у відпустці, в офіційних документах, які були на розгляді цього разу, протоколу по «Максвелл пабу» не було. Можливо, ще не дійшла черга. А чи є він у секретаря, якому зазвичай передають такі документи, теж довідатися не вдалося, бо і вона у відпустці.

Вочевидь, у найближчі два тижні це питання не розглядатимуть, тож яким буде рішення комісії – невідомо.

 

Схожі матеріали за тегами: паб комісія порушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: