Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Доступ до телебачення у Калуші може покращитись. Обіцяють встановити додатковий ретранслятор

Переглядів: 1252

У зв’язку із неодноразовими зверненнями громадян міста до міського голови та заступників міського голови щодо підключення Калуша до мережі цифрового ефірного телебачення, встановлення станції з передавальними антенами управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради повідомляє, що покриття цифрового телебачення на більшості території міста відсутнє, оскільки транслятори цифрового сигналу DVB-T2 знаходяться достатньо далеко, зокрема в Івано-Франківську та Долині.

Відповідно Калуська міська рада та комунальне підприємство Державна студія «Калуське міське телебачення» звернулися до Прем’єр-міністра України та Голови Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення з проханням встановити додатковий ретранслятор на телевізійній вежі по вул. Височанка, 34А, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

У відповіді на звернення зазначено, що можливість встановлення додаткових передавачів, в тому числі і в Калуші, розглядається.

На даний час у калушан є можливість переглядати місцеві канали та телеканалUA-Перший, в аналоговому сигналі, направивши антену в сторону вежі повул. Височанка, 34А.

Схожі матеріали за тегами: Калуш телебачення ретранслятор звернення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: