Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ДП «Дороги Прикарпаття» на наступний рік обіцяє відремонтувати п’ять доріг у Калуській ТГ

Переглядів: 676

Вчора, 22 листопада, з ініціативи народного депутата від 85 округу Едуарда Прощука відбулася зустріч керівника ДП «Дороги Прикарпаття» Романа Сілецького з керівниками Калуської, Рогатинської, Верхнянської, Галицької, Букачівської та Новицької громад, під час якої обговорили методику та можливі обсяги ремонту доріг.

У зустрічі взяв участь Калуський міський голова Андрій Найда, інформує "Калуш ФМ".

За його словами, ремонт доріг залишається пріоритетом для влади Калуської міської громади.

«На жаль, впорядкування дорожнього полотна є надто кошторисним, і розраховувати тільки на бюджет громади просто неможливо. Тому тут дуже важливими є бажання пошуку шляхів і можливостей, комунікація та консолідація зусиль всіх, хто може реально попрацювати на результат – залучити кошти, зробити необхідні проєкти, виконати, зрештою, якісно роботи», – зазначає Андрій Найда.

Під час зустрічі вдалось досягти певних домовленостей. У перелік першочергових об’єктів на умовах співфінансування на 2022 рік включено:

- ремонт трьох доріг, які є на балансі ДП «Дороги Прикарпаття», зокрема,  Пійло-Завадка (в межах сіл Сівка-Калуська та Кропивник), Вістова-Грабівка (в межах сіл Мислів, Яворівка, Ріп‘янка), Голинь-Рожнятів (в межах села Тужилів);

- ремонт двох комунальних доріг – на вул. Окружна (відтинок від вул. Долинська до міської лікарні) та на вул. Височанка.

Домовились також про облаштування тротуару обабіч головної дороги у с. Вістова, який на сьогодні вкрай необхідний, в першу чергу дітям, які ходять цим шляхом до школи.

«Старт дуже обнадійливий. Вірю, що всі ці плани реалізуються. Але ми в жодному разі не зупиняємося – шукаємо й надалі можливості й ресурси, щоб крок за кроком робити нашу громаду комфортною й привабливою для проживання», – резюмував міський голова.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ ремонт доріг плани

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: