Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Дві калуські борчині – чемпіонки Всесвітніх учнівських ігор U15 (ФОТО)

Переглядів: 289

Феноменально виступила жіноча збірна України з вільної боротьби на Всесвітніх учнівських спортивних ігор U-15, які проходять в Сербії. Українські дівчата посіли перше місце у командному заліку, здобувши десять золотих медалей із десяти можливих.

Привезуть з Белграда нагороди найвищого ґатунку і дві калуські борчині. Вихованка заслуженого тренера України з вільної боротьби 15-річна Вікторія Гаврилів посіла перше місце у ваговій категорії до 42 кг, а 13-річна Христина Демчук, яка займається в заслуженого тренера України з вільної боротьби Юрія Кірілова, зійшла на найвищу сходинку п’єдесталу Всесвітніх учнівських спортивних ігор U-15 у ваговій категорії до 62 кг, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

В інших вагових категоріях золоті медалі здобули Олександра Кравченко (до 33 кг), Влада Попова (до 36 кг), Євгенія Друзенко (до 39 кг), Ангеліна Бондаренко (до 46 кг), Кароліна Поплавська (до 50 кг), Констанція Сарбаєва (до 54 кг), Катерина Кондратенко (до 58 кг) і Надія Соколовська (до 66 кг).

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш борчині чемпіонки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: