Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двоє братів із Завою вирощували в теплиці коноплю і зберігали зброю (ФОТО)

Переглядів: 1240

Прикарпатські поліцейські викрили братів із Завою, які вдома вирощували коноплю і зберігали вибухові речовини.

Під час санкціонованого обшуку працівники поліції виявили у них незаконний посів рослин коноплі, вибухові речовини і боєприпаси. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження.

8 серпня у рамках раніше розпочатого кримінального провадження калуські поліцейські сектору дізнання під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, провели санкціонований обшук за місцем проживання 32-річного і 33-річного чоловіків, мешканців села Завій, повідомляє поліція області.

Під час обшуку в правопорушників поліцейські виявили та вилучили на присадибній ділянці майже 300 штук рослин коноплі, а у будинку – кордітовий порох, магазин до кулемета Калашникова, набій калібру 5х45 мм і пакет метального заряду. Усе вилучене направлено на експертизу.

Раніше чоловіки до кримінальної відповідальності не притягалися.

За фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Завій конопля зброя

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: