Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двоє калушан стали чемпіонами України з пауерліфтингу

Переглядів: 720

5-7 квітня в Луцьку відбувся 9-ий відкритий чемпіонат WPA-WUAP України. На цих змаганнях успішно виступили двоє калушан.

Студент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Назарій Левицький, якому 28 квітня виповниться тільки 19 років, відстояв свій титул чемпіона України в дисциплінах «Пауерліфтинг» та «Станова тяга» в дивізіоні з проходженням допінг-контролю вікової групи Teenagers 18-19 у ваговій категорії 82,5 кг.

А 32-річний калушанин, машиніст газодувних машин цеху НіОПСВ товариства «КАРПАТНАФТОХІМ» Сергій Оленчук здобув титул чемпіона України в дисциплінах «Пауерліфтинг» і «Станова тяга», а також бронзову медаль в дисципліні «Жим лежачи» в дивізіоні з проходженням допінг-контролю вікової групи Open у ваговій категорії 67,5 кг. Крім того, він виборов друге місце в дисципліні «Пауерліфтинг» в абсолютній ваговій категорії, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Для обох калуських спортсменів ці змагання в Луцьку були водночас контрольним підготовчим етапом до чемпіонату світу. Він проводитиметься 16-19 травня і вже сьогодні, відповідно до заявок, які надходять від федерацій різних країн, можна сказати, що учасниками цього світового спортивного форуму будуть найсильніші атлети Європи, Азії, Америки та Африки.

 

Схожі матеріали за тегами: Калушани чемпіони пауерліфтинг

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: