Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двоє юних воротарів, пов’язаних з Калущиною, входять до списку найперспективніших на Франківщині

Переглядів: 1904

Футбольний тренер та журналіст Олександр Дем’янчук опублікував список найперспективніших, на його думку, футболістів Прикарпаття віком до 17 років.

Почав з воротарів і опублікував свій матеріал на Sport.if.ua.

Сереред голкіперів згадуються два представники цієї позиції, які пов’язані з Калущиною.

Андрій Бобинець народився  у 2003 році, зараз виступає за франківське СДЮШОР «Прикарпаття». 
Уродженець Надвірної більшу частину свого свідомого життя прожив у досить футбольному прикарпатському селі Голинь Калуського району. В Івано-Франківській команді тренувався під керівництвом Ігора Гогіля, Ігора Мельничука та тренера воротарів Олександра Микульця. У вищій лізі ДЮФЛУ за 4 сезони провів 55 ігор (одного разу вилучався з поля). Також зіграв 6 матчів за «Прикарпаття-Тепловик U-18», що виступає в Чемпіонаті Івано-Франківської області, включений до заявки команди U-19 в ДЮФЛУ Першої ліги. Вирізняється грамотним вибором позиції та грою на виходах, не по роках спокійний та зосереджений, досить добре грає ногами. В зимовий період активно займається футзалом, виступаючи за Калуську ДЮСШ в районних змаганнях серед дорослих команд.

Також  Іван Бабій, який теж народився у 2003 році і виступає за юнацький склад ФК "Калуш".
Вихованець калуського футболу (перший тренер – Сергій Бурковський) – останні три сезони основний голкіпер ФК "Калуш" в матчах дитячо-юнацької футбольної Ліги України у вікових категоріях U-15 та U-17 в яких провів 51 матч в рамці рідної команди. Від природи володіє хорошою реакцією та вдало діє на лінії воріт. Цікаво, що під час своїх виступів за ФК "Калуш" з хлопцем індивідуально працював знаний на Прикарпатті голкіпер Іван Піцан, що багато дало юному гравцю в плані техніки роботи та гри воротарів. 

Згодом будуть розповіді про представників інших позицій, серед яких, сподіваємось, теж будуть вихованці футболу Калущини.

Схожі матеріали за тегами: футбол фк калуш воротарі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: