Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ФК "Калуш" обійшов "Волинь". Перша перемога на зборах

Переглядів: 943

Протягом двох днів футбольний клуб "Калуш" провів два діаметрально протилежні спаринги. Якщо з "Карпатами" "червоно-чорним" здебільшого доводилось оборонятись (0:1), то у матчі з юніорським складом "Волині" Василь Качур випробував атакувальний хист своїх підопічних.

Вже на 4-ій хвилині гри калушанам вдалось відкрити рахунок у матчі - Сергій Кисленко вистрибнув найвище у воротарській суперників і ефектно замкнув подачу від Ігоря Поручинського. Не минуло й двох хвилин, як потенційний новачок команди міг подвоїти перевагу господарів, та на допомогу волинянам прийшла поперечка. Попри потужний старт і велику кількість гострих нагод більше відзначитись калушанам у першому таймі так і не вдалось, повідомляє прес-служба ФК "Калуш".

А от по перерві настала найбільш довгоочікувана подія для калуських вболівальників - після чотирьох місяців без футболу до гри повернувся капітан Ярослав Олевич, що замінив Володимира Сениця у центрільній лінії оборони. Василь Качур традиційно експериментував зі складом у другому таймі, випробовуючи гравців на різних позиціях. Все ж під завісу матчу суперники обмінялися влучними ударами. Спочатку волиняни відновили статус-кво, а через кілька миттєвостей двоходівка Савошко-Скакун завершилась більярдним пострілом останнього у нижню "шістку" - 2:1, перша перемога "Калуша" на літніх зборах.

Вже у неділю на футбольний клуб "Калуш" очікує черговий спаринг. Суперником наших хлопців буде тернопільська "Нива". Місце проведення та час початку матчу наразі узгоджується.

 

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш Волинь перемога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: