Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ФК "Калуш" зазнав поразки у товариському матчі

Переглядів: 811

30 січня футбольний клуб "Калуш" провів другий поєдинок у рамках тренувального збору в Івано-Франківську. Суперником калушан було першолігове "Прикарпаття".

Напередодні матчу у складі калушан з різних причин були відсутні Андрій Кохман, Остап Ілюк, Володимир Заваляк та Роман Генега. Зате з перших хвилин у складі "Калуша" дебютував новачок Тарас Сивка, повідомляє прес-служба ФК "Калуш".

Перша осмислена атака номінальних господарів поля завершилась голом - Барчук замкнув передачу з флангу і вивів свою команду вперед. "Калуш" відповів ударом на техніку від Владислава Танчина, та він став легкою здобиччю екс-калушанина Піцана. Далі Дмитро Скакун вдруге перевірив пильність голкіпера пострілом зі штрафного, та знову останній вийшов переможцем з дуелі. А от третя спроба калушан стала успішною - Тарас Сивка мов на велосипеді промчався повз оборонців "Прикарпаття" та забив свій перший м'яч у нашій команді, поціливши у дальню "шістку".

Відновивши статус-кво, підопічні Андрія Нестерука намагались розвинути успіх, прибравши ініціативу до своїх ніг. Та невдовзі проґавили швидку контратаку, і Худоб'як вдруге вивів "Прикарпаття" вперед - 1:2. Гості відповіли швидкісним проривом Владислава Андрусенка, та в останній момент оборонцям вдалось відвести загрозу від власних воріт. І знову "Калуш"... пропустив - незлагодженістю оборони гостей скористався Бочкур, пробивши Богдана Кузіва.

По перерві Андрій Нестерук дав шанс проявити себе потенційним новачкам. І вже в дебюті другого тайму гравець на перегляді завершив блискавичну контратаку гостей - 2:3. На хвилі успіху "Калуш" намагався зрівняти рахунок і потішити численних ультрас, що приїхали підтримати команду у прикарпатському дербі. Та як і в першому таймі, контрвипад господарів завершився влучним ударом Цюцюри, який встановив остаточний рахунок матчу - 4:2.

Наступний поєдинок ФК "Калуш" проведе у суботу, 2 лютого. На стадіоні ім. Б. Маркевича у Винниках підопічні Андрія Нестерука зіграють з першоліговим "Рухом". Початок матчу об 11:00.

 

Схожі матеріали за тегами: ФК "Калуш спаринг поразка ФК

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: