Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Фланговий півзахисник ФК «Калуш» Дмитро Скакун - герой 17-го туру Другої ліги

Переглядів: 827

Sport Arena та ПФЛ назвали героя туру Першої ліги з футболу 2018/19. Ним став півзахисник футбольного клубу «Калуш» Дмитро Скакун.

Напередодні тривалої зимової паузи всі старалися завершити 2018 рік на мажорній ноті. ФК «Калуш», який став одним із відкриттів сезону, ризикував покинути трійку найкращих у Групі «А» – якби переслідувачі синхронно виграли свої матчі, «червоно-чорним» загрожували б у випадку їхньої невдачі і вінничани, і «академіки» Білозір’я, повідомляє прес-служба клубу.

На щастя, у матчі проти Буковини калушани не допустили недооцінки суперника, який опинився у скрутній ситуації, але як команда – досить непоганий опонент, тож три очки поповнили скарбничку прикарпатців. І це дозволило підопічним Василя Малика піти в відпустку третіми із мінімальним відставанням від «Полісся» та «Миная».

Цей прекрасний для вчорашніх середняків аматорського чемпіонату результат здобувався у непростому протистоянні з чернівчанами, які в окремих відтинках гри виглядали дуже здорово, як для аутсайдера. Добре, що знайшовся у господарів гравець, який втілив командні зусилля в голи. Дмитро Скакун відзначився двічі – із заробленого 11-метрового та після швидкої комбінації з розрізним пасом Книша на чудове завершення.

Дубль Скакуна лише підтвердив виняткову влучність калуської селекції, а також показав, що після всіх травм і неприємних відрізків кар’єри Дмитро знову в ударі й робить різницю в Другій лізі. Дев’ять голів – найкращий показник калушан у чемпіонаті, при тому, що Скакун не грає на вістрі атаки. П’ять голів із п’яти спроб пенальті – це найкращий показник Групи «А».

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш герой туру Скакун

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: