Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футбольні команди Калущини продовжать боротьбу за Кубок міст і районів області

Переглядів: 1653

На виконання відповідної постанови Кабінету Міністрів України, якою дозволено організовувати футбольні матчі в умовах карантину в регіонах, де запроваджено послаблення протиепідемічних заходів, Комітет з проведення змагань Івано-Франківської обласної асоціації футболу ухвалив рішення про відновлення всіх змагань з футболу обласного рівня.

Йдеться, зокрема, про продовження чемпіонату Першої ліги, першості Другої ліги, Кубку, Суперкубку, Кубку чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області та «Кубку Підгір’я». Але їх дозволено проводити без глядачів, на футбольному полі одночасно можуть перебувати не більше 50 осіб віком не молодших за 18 років. Тобто тільки футболісти команд господарів і гостей з офіційними представниками, бригада арбітрів та спостерігач арбітражу, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Також в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної асоціації футболу вже відбулася нарада з представниками футбольних клубів (команд) учасників Кубку чемпіонів міст та районів області з футболу. На ній було підтримано рішення про відновлення розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2019-2020 років, а також проведено жеребкування стадії 1/4 фіналу.

Боротьбу за цей Кубок продовжать і два футбольні клуби з Калуського району – «Збора» і «Юність» (Верхня). У перших матчах стадії 1/4 фіналу, які пройдуть 2 липня, обидві команди з Калуського району вдома прийматимуть своїх суперників. ФК «Збора» проведе поєдинок з ФК «Вербівці» (Городенківський р-н), а вернянська «Юність» зустрінеться з іншою командою з Городенківшини – «Перспектив» (Рашків).

У двох інших поєдинках 1/4 фіналу Кубку 2 липня зустрінуться між собою «Сокіл» (Коршів, Коломийський р-н) і ФК «Рожнів» (Косівський р-н) та «Ураган» (Черніїв, Тисменицький р-н) і «Карпати» (Старі Богородчани, Богородчанський р-н).

Матчі-відповіді відбудуться 9 липня. Якщо переможців пар за підсумками двох матчів встановити буде неможливо, то в такому випадку арбітр призначить післяматчеві 11-метрові удари.

Схожі матеріали за тегами: Калущина футбольні команди Кубок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: