Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футбольний клуб «Калуш» очолив Андрій Нестерук

Переглядів: 1195

У новий рік футбольний клуб "Калуш" увійшов з новим наставником - до весняної частини Другої ліги команду готуватиме Андрій Нестерук.

З новим керманичем укладена угода до кінця сезону 2019/2020 років. Наразі Андрій Петрович буде виконуючим обов'язків головного тренера команди і паралельно здобуватиме тренерську ліцензію "В" УЄФА, повідомляє ФК «Калуш».

Додамо, що підготовка команди до весняної частини сезону розпочнеться у другій половині січня. Інформація про тренерський штаб та детальні плани на зимове міжсезоння буде оприлюднена згодом.

Андрій Петрович Нестерук народився 1 серпня 1978-го року в Івано-Франківську. Протягом професіональної кар'єри гравця виступав у молдовських "Шерифі", ФК "Тирасполь", казахському "Ордабаси", а в Україні знаний грою в ужгородському "Закарпатті", алчевській "Сталі" та сімферопольській "Таврії". Не чужий новий наставник і калуським вболівальникам футболу, адже у 1997-1999 роках у якості гравця захищав кольори "червоно-чорних" у Другій лізі (провів у складі "Калуша" 61 матч, в яких забив 11 голів). Протягом кар'єри тричі ставав чемпіоном Молдови, двічі здобував національний кубок країни та одного разу Кубок Співдружності.

Останнім місцем роботи 40-річного фахівця був ФК "Карпати" (Галич), який він очолював з 2016-го року. Протягом двох сезонів, проведених у Галичі, виборов з командою звання чемпіонів області, Суперкубок області, дійшов до фіналу кубка Івано-Франківщини, а також вивів команду у лідери чемпіонату ААФУ.

Попри скромний тренерський досвід Андрій Нестерук амбітний та перспективний менеджер, якому до снаги привести наш клуб до нових футбольних вершин.

 

Схожі матеріали за тегами: ФК "Калуш" тренер ФК Калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: