Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футбольний клуб «Калуш» повернув воротаря та підписав ще двох гравців, які виходили на поле у Прем’єр-лізі

Переглядів: 607

ФК “Калуш”, який зараз проводить збори у Туреччині, у зимове міжсезоння уклав повноцінний контракт з воротарем Кирилом Злотарем, а також підписав контракти з півзахисником та ще одним голкіпером.

Контракти з клубом підписав півзахисник Тарас Пучковський (23.08.1994) – вихованець “УФК-Карпати” (Львів). Про це повідомляє пресслужба “Калуша”.

Після завершення футбольної школи підписав професійний контракт із “зелено-білими”. Дебют у Прем’єр-лізі припав на 14 вересня 2012 року. Тоді Тарас відіграв 55 хвилин у гостьовому матчі проти столичного “Динамо” (1:3). Загалом у складі “основи” львівського клубу провів 15 матчів, в яких забив 1 гол.
На фоні успіхів у рідному клубі викликався до молодіжної збірної України U-21, у футболці якої зіграв сім матчів (1 гол).

На початку 2017 року поповнив ряди першолігового ФК “Полтава”, а в 2018-го спробував свої сили за кордоном, ставши гравцем грузинського “Мерані”. Останнім клубом 25-річного гравця був один з лідерів Першої ліги – столичний “Оболонь-Бровар”.

Другим новачком став Роман Жмурко (27.07.1997) – голкіпер, вихованець “УФК-Карпати” (Львів). Перший професійний контракт уклав з луцькою “Волинню”, що на той момент виступала в Прем’єр-лізі. Протягом трьох сезонів захищав кольори “хрестоносців” на юніорському та молодіжному рівнях.

Дебютував в елітному дивізіоні українського футболу 31 травня 2017 року у матчі проти “Дніпра”. На жаль, через безлади з боку дніпрян той матч не був дограний до кінця, а волинянам зарахована технічна перемога. У 2018 році став гравцем тернопільської “Ниви”, за яку виступав до останнього часу.

А голікіпер Кирило Злотар уже добре знайомий калуським вболівальникам. Восени голкіпер у футболці ФК "Калуш" зіграв 11 матчів, два з яких завершив на "нуль". Тоді Злотар захищав кольори калушан на правах оренди.

Схожі матеріали за тегами: футбол фк калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: