Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футбольний клуб «Калуш» презентував ще одного новачка

Переглядів: 974

Напередодні старту у Другій лізі футбольний клуб "Калуш" уклав угоду з досвідченим півзахисником Валерієм Кучеровим, який має досвід виступів в Прем'єр-лізі. Термін угоди складає один рік.

Про це повідомляє прес-служба ФК «Калуш».

25-річний Валерій Кучеров - півзахисник, вихованець алчевської команди "Сталь". У складі дорослого складу "сталеварів" дебютував у 2013-му році. Щоправда, за півроку відіграв всього один поєдинок і перебрався до "Сталі" з Кам'янського.

Протягом трьох сезонів перебування у команді з берегів Дніпра став одним з лідерів колективу. Не забарились і нагороди - в першому сезоні став срібним призером Другої ліги, а через рік "Сталь" повторила успіх і в Першій лізі. Дебют в еліті українського футболу для молодого гравця припав на 19 липня 2015 року вже у першому матчі сезону проти столичного "Динамо", в якому Валерій відіграв всі 90 хвилин.

Згодом перебрався до складу рівненського "Вереса", разом з яким став третім в Першій лізі і допоміг команді підвищитись у класі. В активі гравця 11 матчів у футболці "червоно-чорних" у Прем'єр-лізі.

Новим викликом у кар'єрі Кучерова став зимовий перехід до першолігового ФК "Арсенал-Київ". Разом зі столичною командою Валерій здобув золоті нагороди Першої ліги і пробився до УПЛ.

З калуським клубом Кучеров уклав контракт терміном на 1 рік.

22 липня Валерій дебютував за ФК «Калуш» у матчі проти закарпатського «Миная».

Новачок відзначився гольовим пасом на Владислава Танчина.

Схожі матеріали за тегами: футбол фк калуш трансфери кучеров

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: