Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футбольний клуб «Калуш» зіграє перший товариський матч із першоліговим «Прикарапаттям»

Переглядів: 792

25-го червня гравці "Калуша" провели перше тренувальне заняття на базі у Вістовій, а 28-го червня проведуть першу товариську зустріч із першоліговим "Прикарпаттям".

Перед першим тренуванням гравцям було представлено нового головного тренера - ним став 44-річний фахівець Василь Качур, що останнім часом працював з аматорськими "Карпатами" з Брошнів-Осади. Також до тренерського штабу "червоно-чорних" увійшов Петро Лесів, який виконуватиме функції помічника головного тренера, повідомляє прес-служба клубу.

Щодо кадрових змін, то вперше за останні сезони зберігся кістяк минулорічної команди і гравці в повному складі разом з потенційними новачками готуються до нового сезону. Окрім того, разом з клубом тренуються вихованці калуського футболу Богдан Кузів, Владислав Гончар та Юрій Коско, що останнім часом виступав у Португалії.

Перший тренувальний збір триватиме до 6-го липня і пройде у режимі дворазових тренувань на базі у Вістовій. Під час збору заплановано три товариські матчі.

28-го червня і 1-го липня суперником "Калуша" стане першолігове "Прикарпаття". Поєдинок з "Прикарпаттям" 28-го червня відбудеться на базі у Вістовій. Початок гри о 18:00.

6-го липня калушани зустрінуться з луцькою "Волинню" на стадіоні "Медик" у Моршині. Точний час проведення матчів повідомлять згодом.

Схожі матеріали за тегами: ФК "Калуш" матч "Прикарпаття"

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: