Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Генеральний директор «КАРПАТНАФТОХІМу» Іван Підсадюк – лауреат загальнонаціональної програми «Людина року-2020»

Переглядів: 445

Церемонія нагородження лауреатів ювілейної програми під назвою «25-а сходинка тріумфу» відбулася в урочистій обстановці 22 травня в Київському національному академічному театрі опери та балету ім. Т. Г. Шевченка за участю представників влади та державних діячів України.

Згідно з рішенням Вищої академічної ради всеукраїнського конкурсу, переможцем у номінації «Промисловець 2020 року» став генеральний директор ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Іван Підсадюк, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік Калуш».

Найпрестижнішу всеукраїнську нагороду керівник найбільшого підприємства з Прикарпаття отримав із рук голови Вищої академічної ради, президента Українського союзу промисловців і підприємців України Анатолія Кінаха.

Вручаючи нагороди Івану Підсадюку в одній з найважливіших номінацій конкурсу, як відзначали ведучі церемонії, Анатолій Кінах сказав:

– У свій час всесвітньовідомий мислитель та філософ Федір Достоєвський говорив, що краса врятує світ. Але ми впевнені сьогодні в тому, що світ у тому числі врятують промисловці, які вміють красиво працювати.

Своєю чергою лауреат конкурсу відповів:

– Бути лауреатом загальнонаціональної програми Людина року дуже почесно. Дякую за цю нагороду. Бачу в ній високу оцінку роботи підприємства «КАРПАТНАФТОХІМ». І, звичайно ж, бачу стимул і далі активно працювати, реалізовувати нові проєкти та розвивати нафтохімічну галузь нашої України.

Нагадаємо, що підсумки цього загальнонаціонального проєкту були підбиті ще 15 лютого, але урочиста церемонія нагородження була перенесена на 22 травня через складну ситуацію щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію як у місті Києві, так і в інших регіонах держави.

На цьогорічному ювілейному конкурсі були визначені лауреати ще в таких номінаціях, як «Міський голова року» (серед великих та малих міст України), «Регіональний лідер року», «Менеджер року», «Фінансист року», «Лідер страхового ринку України», «Житловий комплекс року», «Митець року», «Інформаційно-новинний канал року» та «Нова генерація року», а також лауреатів міжнародних і спеціальних премій.

Загалом у лауреатському переліку двадцять п’ятої загальнонаціональної програми «Людина року-2020» були представлені 13 регіонів України. Географія володарів міжнародних премій на сьогодні охоплює 31 країну світу.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: