Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Гімназист Юрій Стасюк став лавреатом премії імені Дмитра Бахматюка (ФОТО)

Переглядів: 1138

У Калуші премія ім. Дмитра Бахматюка призначається кращому випускнику вже третій рік поспіль.

28 травня під головуванням заступника міського голови Любові Максимович  в дистанційній формі відбулося засідання комісії з присудження премії імені Дмитра Бахматюка.

Серед двох кандидатів на присудження премії для випускника закладу загальної середньої освіти лавреатом став учень 11 класу Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка Юрій Стасюк, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Юрій впродовж трьох навчальних років здобув чимало перемог: у Міжнародній олімпіаді з астрономії, заключному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в секції астрономії та астрофізики, Всеукраїнській студентській олімпіаді з астрономії та астрофізики, 8 перемог у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії (І місце), з математики, інформатики (ІІ місце), фізики (ІІ місце, ІІІ місце), конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України з польської мови.

Гімназист також був учасником проєкту «Школа успіху. Калуш» та громадським активістом.

Нагадаємо, що у березні 2018 року Калуська міська рада прийняла рішення про заснувала премії імені Дмитра Бахматюка, якою нагорджують кращого випусника міста. Основні критерії для обрання переможця — це вагомі результати випускника у різних видах діяльності (навчальній, науковій, творчій, спортивній тощо) на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях за останні три навчальні роки. Переможець отримує диплом лауреата з підписом міського голови і одноразову премію у розмірі 5 000 грн.

У 2019 році лавреатом премії став учень 11 класу Калуської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Євгеній Лужецький, у 2018-му - учениця 11 класу Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка Олена Прокоф’єва.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш гімназист лавреат премія Бахматюка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: