Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Головою громадської ради при Калуській РДА обрали Петра Гавриліва (ФОТО)

Переглядів: 662

17 травня відбулися установчі збори для формування нового складу громадської ради при Калуській районній державній адміністрації.

На засіданні зазначалося, що на розгляд ініціативної групи подано 7 заяв з пакетами документів від інститутів громадянського суспільства про висунення своїх кандидатур до складу громадської ради. Вся необхідна документація була подана в повному обсязі., інформує пре-служба Калуської РДА.

Під час установчих зборів ствотворили лічильну комісію з підбиття підсумків голосування для обрання складу громадської ради, який затвердили у кількості 7 осіб.

Після проведення установчих зборів провели перше засідання громадської ради, на якому вибрали головою громадської ради Петра Гавриліва, заступника голови Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану, а заступником голови громадської ради - голову ради міськрайонної громадської організації потерпілих на виробництві та членів їх сімей Михайла Костельного.

Секретарем обрано головного спеціаліста відділу організаційної та інформаційно-аналітичної роботи апарату РДА Василя Паращака.

Також на засіданні громадської ради затвердили Положення та Регламент громадської ради, прийнявши їх за основу. Відтак громадська рада окреслила основні напрямки роботи.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська РДА громадська рада голова

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: