Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Головою окружної виборчої комісії у Калуші є представниця Зеленського, а секретар – від Порошенка

Переглядів: 1572

 Головою окружної виборчої комісії в територіальному виборчому окрузі №85 з центром у Калуші стала Вікторія Сімків.  Вона є представницею кандидата Володимира Зеленського. Секретарем у «калуському» окрузі є  Надія Гуш, від кандидата Петра Порошенка. Про це повідомляють KalushNews.city у своєму редакційному блозі.

Також до комісії увішло ще 12 членів. Обидва кандидати на пост президента в ОВК мають однакову кількість представників —  по семеро.

Голова комісії Вікторія у першому турі виборів Вікторія Сімків була в ОВК представницею Анатолія Гриценка.

Секретар комісії – Надія Гуш у першому турі  теж була секретарем ОВК, але представляла кандидата Володимира Петрова.

Зазначимо, що Ігор Очкур, який у першому турі виборів був головою окружної виборчої комісії в територіальному виборчому окрузі №85 з центром у Калуші зараз є членом виборчої комісії. Він представляє Порошенка, а під час першого туру представляв кандидатку Юлію Литвиненко.

Члени окружної виборчої комісії:

Антонова Раїса Степанівна – від кандидата на пост Президента України Порошенка. У першому турі увійшла до  складу  ОВК за поданням Юрія Тимошенка.

Дрань Світлана Миронівна – від кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського. У першому турі була від Юрія Кармазіна.

Дрогомирецька Надія Петрівна – від кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського. У першому турі в ОВК працювала за поданням Валентина Наливайченка.

Коневич Ігор Ярославович  – від кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського. У першому турі був від Андрія Новака.

Кузь Мирослав Антонович – від кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. У першому турі працював в ОВК теж за поданням Петра Порошенка.

Лойош Галина Павлівна  – від кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. У першому турі — від Ольги Богомолець.

Оленіна Наталія Богданівна – від кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського. У першому турі вона теж була від Володимира Зеленського.

Очкур Ігор Васильович – від кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. У першому турі був головою ОВК, але за поданням  Юлії Литвиненко.

Романів Ольга Йосипівна – від кандидата на пост Президента України Порошенка. У першому турі була від Романа Насірова. 

Федоришин Любов Петрівна – від кандидата на пост Президента України Петра  Порошенка. У першому турі Любов Федоришин працювала в ОВК за поданням від Василя Журавльова.

Чорна Оксана Євгеніївна – від кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського. У першому турі у складі окружної комісії Оксана Чорна  була від Олександра Данилюка.

Шульган Володимир Володимирович – від кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського. У першому турі працював в ОВК від Олександра Шевченка.

Фото: ТВА

 

Схожі матеріали за тегами: вибори овк комісія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: