Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Грамоти і премії. Держслужбовців Калуської РДА привітали з професійним святом (ФОТО)

Переглядів: 1171

23 червня в Україні відзначали День державної служби. Цього дня голова Калуської районної державної адміністрації Жанна Табанець і голова районної ради Віктор Гільтайчук привітали державних службовців, які трудяться на благо громади Калуського району.

У зв’язку з карантинними обмеженнями у заході взяли участь лише керівники структурних підрозділів, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Звертаючись до присутніх, голова РДА Жанна Табанець зауважила, що у сучасних умовах на державного службовця покладена надзвичайно велика відповідальність. Вона побажала колегам, щоб їхній професіоналізм, старанність, розуміння  та великий практичний досвід і надалі служили на користь людям.

Жанна Табанець і Віктор Гільтайчук нагородили державних службовців спільними грамотами голови райдержадміністрації та голови районної ради і грошовими преміями.

Також грамотою голови ОДА за багаторічну сумлінну працю нагородили начальника управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, захисту довкілля, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Марію Мельник, а подякою голови ОДА – начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та управління персоналом апарату РДА Катерину Олексин.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська РДА держслужбовці нагородження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: