Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Іван Сондей з Голиня може підсилити футбольний клуб "Прикарпаття"

Переглядів: 1392

Як повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Facebook, досвідчений прикарпатський футболіст Іван Сондей вже найближчим часом увійде до заявки першолігового "Прикарпаття".

Про це пише Sport.if.ua.

Іван Сондей  народився 15 січня 1994 року в с. Голинь Калуського району. Футболом почав займатися в футбольній секції рідного села. В 2007 році перейшов до ДЮСШ «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), а в 2008 році — до BRW-ВІК (Володимир-Волинський). В 2008 році отримав пропозиції від київського «Динамо» та донецького «Шахтаря». Іван обрав київську команду, в складі якої в фіналі ДЮФЛУ отримав звання найкращого півзахисника. Після цього отримав важку травму, через яку пропустив майже рік у тренувальному процесі. Тренувався з «Динамо-2», але лише для того, щоб набрати оптимальну форму.

В 2012 році виступав у складі ФК «Калуш», який виступав у обласних змаганнях. У складі клубу зіграв 12 матчів та відзначився 1 голом. Того ж року перейшов до складу дніпропетровського «Дніпра», але за головну команду дніпрян не зіграв жодного поєдинку. Натомість захищав кольори юнацької та молодіжної команди клубу, в складі якого зіграв 41 матч та відзначився 6 голами. Після завершення контракту з дніпропетровським клубом перейшов до складу охтирського «Нафтовика-Укрнафти».

В складі «Нафтовика» дебютував 26 липня 2014 року в програному (0:2) виїзному матчі 1-го туру першої ліги чемпіонату України проти харківського «Геліоса».

Загалом у футболці «Нафтовика» в першій лізі зіграв 70 матчів та відзначився 11-ма голами. У липні 2017 року підписав контракт з прем’єрліговим «Олімпіком» (Донецьк), за який відіграв два сезони. Останній клубом Сондея був МФК “Миколаїв”.

Фото:Sport.ua

Схожі матеріали за тегами: футбол сондей

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: